top of page

Kuat Ngabalikeun Investasi
&
Kasuksésan Ékspansi Global

Solusi Hiji-Stop pikeun sadaya Penjualan, Pemasaran, Hubungan Umum, sareng Kabutuhan Branding Usaha anjeun.

Kami ngabantosan anjeun dina sagala hal bari masihan anjeun pangaweruh pikeun ngamimitian bisnis anjeun nyalira atanapi mastikeun bisnis anjeun ayeuna mekar janten kakaisaran sadunya.

 

Tambih Deui, tambahan pribadi, sareng dukungan online, bari nyayogikeun ideu bisnis anu béda pikeun ngabantosan sababaraha aliran panghasilan, mastikeun umur panjang sareng kasuksésan.

Saha Urang

PR Brand Achievement

Kami PosterGirl Marketing, PR & Media, Penjualan ekslusif, Pemasaran, sareng Badan Hubungan Umum anu berbasis di New York. Kusabab ngadegna di 2004, kami parantos ngawangun tim juru dongéng anu gairah sareng wijaksana anu ngusahakeun usaha anu ageung pikeun ngahasilkeun hasil anu saé pikeun klien kami. Ngaliwatan rupa-rupa layanan, kami nyadiakeun hidayah strategis ku datang nepi ka solusi katuhu pikeun tiap klien kami ngawula.

Kami ogé ngatur sékrési sareng nyebarkeun inpormasi antara hiji individu, bisnis, atanapi organisasi anu gaduh hubungan umum anu positif pikeun gambar umum anu nguntungkeun. Kami ngamangpaatkeun kakuatan unik anjeun pikeun ngawangun peta jalan strategis sareng nganteurkeun konsumén anu pas ka anjeun. Tim kami nawiskeun solusi kreatif anu teu aya tandingan ka sadaya klien kami sareng nekad pikeun ningali unggal padamelan dugi ka kasuksésanna.

Kawijaksanaan sareng pangalaman anu teu ternilai anu kami hasilkeun ngamungkinkeun kami pikeun ngawangun strategi kreatif jangka panjang anu langkung saé pikeun sadaya klien kami, nasional sareng internasional. Kami paduli kana kasuksésan klien kami. Pendekatan kami nyaéta ngartos tujuan sareng visina sacara jero pikeun ngadamel média anu suksés sareng kampanye teureuh. Hubungi kami ayeuna pikeun diajar kumaha urang tiasa nyandak bisnis anjeun ka tingkat salajengna!

PosterGirl Marketing, PR & Media®  Increase Your Target Audience, Positive Public Relations, Brand Exposure & Business Revenue Worldwide.

Jasa Usaha

Paparan anu Katuhu

PosterGirl Marketing, PR & Media® mangrupikeun Badan Hubungan Umum anu fleksibel, anu hartosna urang bakal ngalakukeun naon waé anu diperyogikeun sacara étika pikeun anjeun perhatikeun ku sadaya jalma anu leres. Naha ngaliwatan penjualan strategis sareng nargétkeun pamasaran, panempatan multimédia, atanapi acara, kami gaduh alat pikeun ngajantenkeun klien kami.

 

Henteu unggal Badan Pemasaran diciptakeun sami. Di PosterGirl Marketing, urang terang yén hasil anu pangsaéna asalna tina gaduh jalma anu leres damel dina proyék anu leres. Tim kami nawiskeun kaahlian dina sababaraha daérah jasa Badan Pemasaran, naha éta unggal klien cocog sareng grup ahli anu cocog pikeun ngabantosan aranjeunna ngahontal tujuanana. Kalayan strategi kami anu kabuktian, bisnis anjeun bakal suksés. Pariksa sadaya jasa kami di handap.

PosterGirl Marketing, PR & Media®

Ngahasilkeun Sababaraha Aliran Panghasilan Usaha + Panghasilan

Urang ngahususkeun dina jasa Marketing profésional. Kami nganteurkeun hasil anu épéktip, canggih pikeun unggal klien kami, ngajantenkeun aranjeunna nangtung di dunya kreatif. Kami pinter, kami gancang, sareng kami ngalaksanakeun padamelan, kumaha anu anjeun bayangkeun. Kami ogé bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun & ngahontal lisénsi bisnis anu mengikat hukum, copywriting, 501(c)(3), merek dagang, sareng sertifikasi. Tingali kumaha jasa kami tiasa leres-leres nguntungkeun anjeun ayeuna.

PosterGirl Marketing, PR & Media®

Iklan pamasaran média, ngahontal panongton nasional & internasional.

Koneksi kami anu pikaresepeun sareng toko média masihan klien kami dukungan anu diperyogikeun pikeun naekeun usaha sareng karirna. Kami nyayogikeun solusi inovatif, kalebet Stratégi Media Sosial, ngawangun ayana dina sababaraha platform.

PosterGirl Marketing, PR & Media®

Meunang Diomongkeun pikeun Sadaya Alesan nu Katuhu

Perhatian kami pikeun mastikeun yén sadayana diurus naha kami mangrupikeun Badan Hubungan Umum anu terhormat. Kami mastikeun henteu aya detil anu teu ditingali, tina nyiptakeun kontén ka Branding atanapi Rebranding, salawasna kalayan tujuan ngajaga klien di payuneun.

PosterGirl Marketing, PR & Media®

Pamerkeun naon anu ngabedakeun anjeun

Koneksi kami anu pikaresepeun sareng toko média masihan klien kami dukungan anu diperyogikeun pikeun naekeun usaha sareng karirna. Kami nyayogikeun solusi inovatif, kalebet Stratégi Media Sosial, ngawangun ayana dina sababaraha platform.

PosterGirl Marketing, PR & Media®

Pilari jasa Analisis Usaha?

Urang geus katutupan anjeun. Ngaronjatkeun bisnis anjeun sareng merek anjeun, sareng ulah ngantepkeun konsumén poténsial ngalangkungan anjeun. Kalayan jasa Analisis Usaha kami, kami bakal ngabantosan anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngajaga klien anu tos aya sareng prospek anu énggal pikeun ngembangkeun bisnis anjeun langkung jauh. Ladenan kelas dunya PosterGirl Marketing, kami bakal ngamaksimalkeun kauntungan anu anjeun tawarkeun.

PosterGirl Marketing, PR & Media®

Urang bakal ngurus éta

Milarian khusus, tapi arah anu dituju pikeun bisnis anjeun sareng jasa anu disayogikeun? Henteu hariwang, sabab urang terang naon waé anu diperyogikeun pikeun nangtung sareng mastikeun operasi anjeun dieksekusi sacara éfisién sareng nuju industri pasar anjeun. Urang ogé tiasa ngalaksanakeun sareng nyayogikeun sadaya jasa kauangan sareng akuntansi, tanpa kaleungitan modal perusahaan.

PosterGirl Marketing, PR & Media®

Digital & Nyanghareupan

Seueur kasuksésan pamasaran gerilya ngandelkeun interaksi raray-to-rupi pengkuh digabungkeun sareng kampanye online digital, & média sosial. Kusabab pandémik Covid-19 Coronavirus ditambah CDC maréntahkeun pesenan cicing-di-bumi, kecuali pagawé penting - penjualan kontak tatap muka dibatesan jarak 6 kaki. Pemasaran PosterGirl parantos ngembangkeun hasil anu kuat pisan pikeun investasi penjualan online digital sareng kampanye strategi pemasaran pikeun mastikeun bisnis atanapi merek anjeun mekar sareng terus ngahasilkeun sababaraha aliran pendapatan bahkan sapanjang pandém global.

PosterGirl Marketing, PR & Media®

Ninggalkeun Rincianna ka Kami

Di PosterGirl Marketing, PR & Media®, kami reueus kana jasa anu dipersonalisasi, kualitas luhur anu kami tawarkeun ka sadaya klien luar biasa kami, kalebet Media Kits. Kami laser-fokus kana ngaronjatkeun kasadaran brand jeung promosi carita impactful.

PosterGirl Marketing, PR & Media®

Barang kualitas luhur jelas sareng singket

Urang tiasa mastikeun yén bahan cetak perusahaan anjeun didamel kalayan kualitas pangluhurna tapi ogé ramah-anggaran. Percetakan & kiriman disayogikeun 24 jam sapoé, 7 dinten saminggu, & 365 dinten sataun. Urang nyieun senang & gampang mendesain produk tangible & digital pikeun bisnis Anjeun, brand, atawa kasempetan naon! Harga Sadaya-Inklusif. Salawasna Free Ongkos Kirim. Langkung ti 1000 gaya anu béda sayogi.

Panas Pareum Pencét

Panganyarna urang sareng Pangageungna

Dina dunya modern kiwari, média mangrupa myriad tina paguneman dinamis. Kami ngartos ieu langkung saé tibatan saha waé, naha naon waé anu kami kaluarkeun pikeun klien kami dimaksudkeun pikeun maksimalkeun dampak. Tingali sababaraha conto pers di handap.

AT&T Company Vehicle

Saha Savina? Naha sadayana sok naros?

15 Méi 2022

Hondureña Reggaetón Music Star, Savina nuju janten pamimpin di Latin Music World kalayan lagu hit top na dina rotasi beurat dina iHeartMedia. Savina lahir sareng digedékeun di The Bronx, NY di New York City Public Housing Projects, kalayan katurunan ti Honduras sareng latar Garífuna. Sora Savina unik pisan, sabab nyangking rasa Afro-Latina kana industri musik Latin, kalayan campuran Talento Catracho sareng R&B, nyanyi dina basa Spanyol & Inggris.

PosterGirl Marketing, PR & Media®

Wawancara Radio Sorotan Artis Anyar Savina w/ DJ SUSSONE @Power 105.1

15 Méi 2022

Wawancara Savina sareng stasiun radio #1 di NYC! Kakuatan 105.1FM

Savina mangrupikeun Afro-Latina anu sensasional anu nyéépkeun dunya musik Spanyol & Inggris kalayan lagu-lagu top-charting sapertos "Hapunten," "Deukeut," "Pesta Pribadi" ft. El Dollar, sareng "Basa Cinta." The Sexy Hondureña, lagu penyanyi Amérika anu lahir di Bronx dipikacinta ku seueur, anjeunna diondang pikeun ngawawancara radio ekslusif sareng Hip Hop mega DJ SUSSONE. Ngarasakeun bakatna anu luar biasa sareng teras-terasan langkung seueur ti Amérika Garífuna Superstar ieu. Wawancara Radio dilakukeun ku @PosterGirl Marketing, PR & Media Advertising  

PosterGirl Marketing, PR & Media®

B Cinta Dunya Seni

Ku: Artis NYC lokal, B Love Kurisu Art

2 Méi 2022 - 8 Méi 2022

Instalasi Seni Raksasa di Times Square pikeun Némbongkeun Rojongan pikeun Ukraina - Spread Light & Love

 

Pamasangan seni luar ruangan Jumbo ditempelkeun ka Gedong Brill anu aya di 1619 Broadway, New York, NY 10019 - di pojok 49th Street sareng Broadway di Midtown, Manhattan.  Fokus pamasangan seni luar nyaéta ngadukung Ukraina kalayan pesen anu langkung lega pikeun nyebarkeun cahaya sareng cinta dina waktos susah konflik internasional sareng penyembuhan ieu, pandémik pasca-COVID. 

PosterGirl Marketing, PR & Media®

Jay I., Young Salamet Kanker

22 Oktober 2020

Jay. Abdi, The Ungu Unicorn, 27 taun comeback hit single. A recent  tahap 3 salamet kanker payudara, mastectomy payudara ganda, & rekonstruksi payudara - ayeuna 5 bulan remisi . Unicorn Ungu kahirupan nyata, ngarobah lagu kana carita, sadayana tiasa aya hubunganana. iHeartRadio

Big Break Music Artist, Jay. I New R&B Hit Single "No 2 Luv"

Entong luput salah sahiji warta anu pikaresepeun.

Buzz Usaha

 Kumaha sukses dina Kewirausahaan

Pikeun ngajalankeun bisnis anu suksés, anjeun kedah adaptasi sareng kaayaan anu parobihan. Artikel ieu ngalibetkeun sagalana ti ngajalankeun projections finansial, ngalakonan Ecological target grup fokus, sarta nalungtik SEO sarta data pamasaran umum. Pitunjuk Lengkah-demi-Lengkah pikeun nyiapkeun sacara saksama sateuacan sareng saatos ngamimitian usaha. Anjeun tiasa langkung jéntré ngeunaan unggal sumber modal ieu sareng seueur deui dina pituduh kami ku ngaklik salah sahiji seueur tulisan kami di handap.

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

Ngalanggan pikeun 30% Pareum

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun!

Home: Subscribe

Taros Kami

Ngarasa Luncat ngahubungi kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal Penjualan, Pemasaran, & Badan Hubungan Umum, jasa anu kami tawarkeun, atanapi sareng patarosan umum.

276 5th Ave, Suite 704, York énggal, Ny 10001, AS

25 W 14th St, New York, NY  10011, AS

1 (347) 786-7998

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Yelp for business
  • Yelp for business

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun!

Increase Your Target Audience, Positive Public Relations, Brand Exposure & Business Revenue Worldwide.
bottom of page